CONCURSURILE SETS 2020

Fundaţia PRAIS, alături de partenerii săi instituţionalii, continuă colaborarea cu Dvs. și în acest an școlar pentru implementarea unei noi etape a mişcării naţionale „Şi eu trăiesc sănătos!” – SETS2020, ale cărei obiective principale sunt prevenirea obezității infantile, promovarea stilului de viață echilibrat și a conceptului de stare de bine în rândul familiilor din România.

                      Ca membrii activi și model de bune practici în cadrul Epode International Network – cea mai mare alianță globală de prevenire a obezității infantile și de promovare a stilului de viață sănătos care reunește programe similare în 30 de țări, vom continua să facem educație extracurriculară în școli, vom informa publicul general prin platformele noastre social media și website www.sets.ro, mass media și în cadrul activărilor din școli susținute de voluntarii noștri, a evenimentelor pe care le vom organiza.
Comunitatea SETS a reunit de la lansare din 2011 și până în prezent 156.489 de elevi din clasele I-IV, 252 de şcoli, 3.000 cadre didactice, 310.000 de părinţi şi peste 2 milioane public larg. Elevii au descoperit beneficiile alimentaţiei echilibrate variate, a activităţilor fizice zilnice şi sportului, gustul bun al fructelor şi legumelor proaspete, importanţa hidratării, a somnului şi igienei personale, precum şi a relaxării prin joc – a stării de bine, alături de familie şi prieteni.

CONCURSURILE SETS 2020

REGULAMENT

                   Mișcarea națională Și eu trăiesc sănătos! – SETS2020 are ca obiective principale prevenirea obezității infantile, promovarea stilului de viață echilibrat și a conceptului de stare de bine în rândul familiilor din România. SETS este membru activ al Epode International Network – EIN, rețeaua internațională care reunește 37 de programe cu metodologii similare din 30 țări. Din 2011 și până în prezent, SETS a reușit sa fie prezentă în 252 de şcoli din Bucureşti, Cluj-Napoca, Otopeni, Ploieşti, Roman şi Timişoara, ajungând la peste 156.000 de elevi din clasele I-IV, 3.000 cadre didactice și peste 300.000 de părinți.

 

Concursurile din cadrul SETS2020

Activităţile fizice și practicarea sportului în timpul liber îi ajută pe elevi să se dezvolte armonios și să se pregătească pentru un stil de viață echilibrat. Încurajați elevii să se înscrie la Concursurile SETS2020:

  • 10 minute SETS – Alergare ușoară;
  • #SETSFlashMob – Dans în grup;
  • SETS GymClass – Gimnastică de înviorare în clasă.

 Reguli de participare la cele trei concursuri:

  • Se va alege un profesor coordonator: învățător sau profesor de educație fizică, la nivel de școală cu care reprezentanții Fundației PRAIS vor ține legătura.
  • Se pot înscrie elevii din clasele pregătitoare – IV din şcoală, după ce părinții acestora completează și semnează borderoul cu acord parental la ședința cu părinții.

CITESTE MAI MULT…..